torsdag 7. oktober 2010

Høst på Hvarnes

Gode forhold på Hvarnes i dag, selv etter ekstremt med nedbør i går.
Svein gikk 7cen til venstre for Skausvin som også HrJarle gikk for noen dager siden. GKK foreslår navnet Das Snapper på ruta som tilnå har vært uten navn etter at en viss Martin snappet førstebestigningen fra rutekreatøren tidlig i sommer. Ny fotbeta i toppen løste gjorde toppcruxet enklere og Svein gikk den i sitt siste forsøk for kvelden. En rute som kanskje ser litt kjip ut fra bakken men er veldig kul.

5 kommentarer:

  1. Grattis begge to, det gikk kjapt.

    SvarSlett
  2. Bare minner om at denne ruta ikke er gått enda og at det ankeret som er der vil bli flyttet lengere opp. Dere driver altså og bestiger/jobber på en rute som ikke finnes...

    SvarSlett
  3. Dette er jo bare kult, enda mere å gjøre på Hvarnes. Det er jo også på sin plass siden "førstebestigningen" ble snappet.
    Hvor mye skal ankeret flyttes?
    Hrjarle.

    SvarSlett
  4. Ser ikke noen grunn til at dette ikke skal være en selvstendig rute. Dette hindrer jo uansett ikke at en kan gjøre en forlengelse. Det finnes da mange eksempler på ruter som har forlengelser (også på Hvarnes). Ruta kan i alle fall bestå til en faktisk vet om forlengelsen er mulig å gå.

    SvarSlett
  5. Tror ikke jeg orker å ta den om førstebestiger og førstebestigers rettigheter her og nå, men den forlenges som reaksjon på at ruta ble snappet. Du må gjerne logge en 7c i treningsdagboka di, men ruta vil få et anker så høyt som det er mulig å klatre, om dette bare er 3 meter til. Om Torkel beholder det opprinnelige ankeret er uvisst.

    SvarSlett